Skriva bra kontaktannons

För att skriva en bra kontaktannons eller presentation så kräver det att man följer några enkla steg för att få bättre utfall med potentiella partners på din dejtingsida. För att skriva en kontaktannons som skall lyckas räcker det inte att knapa ihop lite information om dig själv och sedan hoppas på det bästa. Följer du stegen nedan så kommer du förbättra dina chanser att hitta kärleken på nätet.

Använd en bra bild

Att använda en bild som är tagen för 15år sedan räcker inte i din kontaktannons. Människor blir mer kräsna för varje dag och kvaliteten på bilden är idag ganska viktigt för att den skall vara en fördel för dig. Använd inte heller en gammal bild av den anledningen att det är inte hur du ser ut idag. Visst kan du haft bra gener och åldras med stil, men i de flesta fallen ta om bilderna du har. 

Använd heller inte en bild som du själv inte skulle lägga märket till eller välja bort av andra anledningar. Om du som man har 3 kvinnor som hänger över dig på en fyllebild, använd inte denna. De kvinnor som letar efter något seriöst skulle ganska snart välja bort din profil.

Bilden är det första en person ser när det gör en sökning på dejtingsidan, och du vet vad man säger om första intrycket.

Välj rätt användarnamn

Tvättbräda365 eller sexigblondin77 är inte ett bra användarnamn om det inte är en sexkontaktsida som du är medlem på. Fundera ut ett roligt namn som gör att människor vill gå in på din kontaktannons. Välj heller inte ett för långt namn som kanske inte får plats lvanför din bild.

Skriva presentation

Om någon har kommit så här långt på din profil så är personen intresserad av dig. Nu gäller det bara att trollbinda denna. För att lyckas med detta krävs det lite tid, påhittighet och humor.

Be inte dina besökare att fråga dig om de vill veta något. Skriv ner vem du är, vad du tycker om att göra, andra intressen som skulle kunna få din besökare att bli mer intresserad. Detta är den delen av din kontakannons som bestämmer om du kommer få ett meddelande till din inkorg.

Skriv inte listor med saker du tycker om, utan försök väva in detta i en beskrivning av dig själv lite som en berättelse. Försök även att unvika listor med vad du inte tycker om, och då speciellt listor med fysiska egenskaper hos andra personer som skulle göra att du inte svarar på ett meddelande. Detta kommer att skrämma iväg personer som faller dig i smaken också.

Överdriv inte i din kontaktannons!

Ljug inte! Din dejt kommer bli besviken om du inte lever upp till din kontaktannons. Överdriv heller inte dina färdigheter. Du kan ses som arrogant vilket är något som många människor tar avstånd ifrån. Meningar som ”jag är bäst på” och liknande faller oftast under kategorin ”ljug inte”

One of a kind!

Det du vill göra med din kontaktannons är att sticka ut. Det finns miljoner av människor på dessa dejtingsidor och de flesta skulle vilja träffa någon. Så hela iden med att ha en presentation är att sälja dig själv. Och vad säljer bättre än något som är unikt?

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *