Hur undviker man bluff dejtingsidor

Det är olyckligt, men det är så att på internet är det väldigt lätt att lura människor och då även att själv bli lurad. Och när det gäller nätdejting så är det inget undantag. Du kan undvika dessa nätdejting bluffar i princip totalt om du signar upp dig för legitima dejtingsidor – du har några bra dejtingsidor på vår förstasida). Internetdejting bluffsidor är ganska enkla att hitta om du bara vet vad du skall leta efter. Det finns många solklara fall då man kan urskilja en dålig dejtingsajt mot en bra. I denna artikel så skall vi försöka lära ut hur man undviker dessa ”scams” och vilken typ av dejtingbluffar vi har dykt på.

Om du skriver in ”dejtingsidor” eller ”kontaktannonser” så får du upp massor av resultat. En del av dessa är legitima, andra resultat är tidnings och bloggartiklar om ämnet medan en stor del är bara där för att lura dig på pengar. Det mesta av dessa dejtingsajter lova guld och gröna skogar, och ju mer det lovas ju värre är förmodligen sajten.

Nedan listar vi några uppenbara tecken på att man skall akta sig för en viss sida.

Liten dejtingsida – Ofta nischad mot sex

Problemet med dessa nätdejtingsidor är att ofta är det inte riktiga personer som finns på dessa sidor. Och om det faktiskt finns några riktiga medlemmar så är det väldigt får som faktiskt är aktiva. Då nätdejting faktiskt är så populärt har det startats upp massor av stora nätverk som sprutar ut nya dejtingsidor att hitta kärleken på. Sedan delar de på alla profiler mellan deras egna sidor. Så är du betalande medlem på 2st mindre dejtingsidor är det stor chans att du betalar in pengar till samma företag och inte nog med det, du har samma profiler på båda sajterna.

Mejl, Flirt och vänansökan så fort du blivit medlem.

Om du registrerat dig på en dejtingsida och så fort din profil har skapats, även om detta är utan bilder och text så har du massor av mejl till din profil. DU har förmodligen även 1 eller 2 ”flörtar”. Dejtingsidan i sig har gjort dig väl medveten om detta då de redan skickat ut 5 mejl om allt ifrån att du har mejl till personer som är intresserad av dig.

Om en tjej låter för bra för att vara sant

Då är det som man säger förmodligen så. Det finns massvis med attraktiva tjejer som faktiskt håller på med internetdejting. Men om du hittar en kvinna som ser helt perfekt ut men som sedan i sin presentation berättar hur ensam hon är och verkligen suktar efter närhet bör man ta sig en funderare.

Nätdejting har blivit en het punkt att hitta kärleken och detta vill de olika dejtingnätverken ta till sin fördel. Många sajter använder därför profilbilder från modeller och ”vuxenstjärnor” för att locka till sig män att registrera sig på deras sida. Gå inte på detta trick.

När det sedan gäller de sajter vi rekommenderar hos oss kan det självfallet vara så att man inte lyckas hitta någon att dela livet med, det betyder dock inte att sidan i sig är en bluff dejtingsida utan det kan vara något helt annat. För att lyckas med nätdejting så behöver du lägga ner lite tid och energi på att skapa en bra presentation som visar dig från din bästa sida.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *