6 tips för nätdejting

Skapa en oemotståndlig profil

Det första du måste göra är att skapa en profil som människor på dejtingsidor faktiskt ser. Du kan inte räkna med att alla läser hela din presentation. Många män är väldigt ytliga och läser inte din presentation först utan går genom dina bilder till att börja med. Så som kvinna är dina bilder oerhört viktiga för att bli upptäckt vid nätdejting. Detta skiljer sig inte mycket hur man träffar människor på allmänna platser, man ser en person som attraherar dig och man utgår ifrån den bilden av personen.

Nätdejting är som att skriva sitt CV

När man skriver ihop sitt CV till en presentation så lägger man ner mycket tid på att få den fullända. Låt detta övergå även i din dejtingprofil.

Ta din relation till verkliga livet snarast

Det finns endast en liten del du kan lära om en person via nätet. Mycket behöver du uppleva på plats för att upptäcka om personen är rätt för dig eller inte. Ofta om allt som görs är mejlkonversationer tröttnar oftast minst 1 av parterna och hela relationen går upp i rök utan att ni har träffats på tu man hand.

Ödsla inte din egen tid

Om du har kontaktat någon och ni har bestämt er för att träffas. Om detta inte slutar så som du hade hoppats avsluta relationen omgående och gå vidare. Ingen av er vinner på att ni drar ut på det oundvikliga som i slutändan ändå kommer att bli – att det inte blir något.

Undersök lite – men absolut inte för mycket

Att söka lite på Google eller likande kan vara OK, men gå inte överstyr. Leta inte upp varenda potentiell profil din dejt kan ha på olika dejtingsidor, facebook, twitter eller vad det nu kan vara. Detta kan aldrig sluta på ett bra sätt.

Lätta på trycket

Se inte nätdejting som ett måste utan använd det till att utvidga ditt sociala nätverk på detta sätt, sätter du inte för hög press på dig själv att hitta en person vilket resulterar att du kanske är mer effektiv när det väl gäller något.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *