5 ämnen att undvika på första dejten

Det finns inget som är så nervpirrande som att gå på sin första dejt med någon. Bara tanken på en hel kväll med pinsamma tystnader gör att det går rysningar igenom kroppen. Nu har du väl har hittat någon på en dejtingsida och det är dags att få lite resultat. Och för att få resultat finns det tips på vad du inte bör ta upp på din första dejt.

  1. Medicinska åkommor

En konversation om dina ihållande idrottsskador eller ditt nageltrång som du fixade till förra året är garanterat att få din dejt på andra tankar än dig. Eller att tvinga din träff att lyssna på alla dina matallergier är inte heller något som skulle intressera en person. Det kommer finnas tid att diskutera alla dina åkommor vid ett senare tillfälle om ni fungerar ihop som personer.

  1. Pengar

Att prata om hur mycket du tjänar, eller hur mycket du har sparat ihop på ditt sparkonto är något som inte skall diskuteras på en första dejt. Inte heller skall du fråga hur mycket din dejt tjänar. Dina och din dejts personliga finanser är något som kan diskuteras mycket längre fram i en eventuell relation.

  1. Sex och samlevnad

Att snacka om ditt sexliv, eller brist på sexliv, kommer förmodligen få in dejt att rygga tillbaka. Prata inte om hur många one-night stands som du haft, eller vilka andra sexupplevelser du har haft. Om det är tillfälliga kontakter du är ute efter så kan de kanske vara ”OK” att prata om, men om målet att i framtiden skapa ett förhållande så håll detta för dig själv.

  1. Din före detta

Om du skulle nämna ditt ex så kommer varningsklockor at ringa för din dejt. Funderingar uppstår ögonblickligen. Har han/hon kommit över sin före detta är förmodligen den första fråga som din dejt kommer fråga sig.

  1. Framtiden

Denna sektion är lite luddig, förr eller senare på dejten så kommer detta ämne att komma upp, hur det behandlas är upp till dig. Visst är det ok att snacka om dina ambitioner inom arbete, reseplaner etc. Men att dra hela historian hur du vill att din drömpartner och ditt drömbröllop skall vara bör man vänta med tills man börjar närma sig det stadiet i ett förhållande.

Så ta tag i ditt nätdejtande

Men denna informationen framför dig är det bara att logga in på din dejtingsida och börja söka efter någon att gå på dejt med. Kanske är nästa person som du träffar via internet personen du kommer att spendera resten av ditt liv med. Om fallet skall kunna bli så, följ råden ovan när det gäller ert första möte.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *