4 tips för din profilbild

När det kommer till nätdejting så är profilbilden det första intrycket människor får ifrån dig. Bilden som du väljer till dejtingsidor kan vara den beslutande faktorn om en potentiell partner väljer att vilja lära mer om dig. Många människor kanske till och med väljer att hoppa över din presentation om man inte finner din bild attraktiv. Även om det är omöjligt att kunna attrahera varje person som kan tänkas besöka din dejtingprofil så finns det bevisade faktorer som spelar in om du får någon uppmärksamhet på en dejtingsida.

Gamla och ej uppdaterade profilbilder.

Detta tips stämmer både för killar och tjejer, framtida dejtingparnters vill veta hur du ser ut idag, inte hur du så ut när du gick på gymnasiet eller på din avslutning som var för 10-15 år sedan. Chansen är att många människor har ändrats mycket under dessa år. Även om du tror att du ser likadan ut idag så finns de flera sätt för människor att märka om du har äldre bilder. Något som kan skvallra om åldern på bilder kan vara något som kläder och frisyrer.

Använd inte professionella bilder

Detta gäller främst för kvinnor och tjejer, men det finns även män som från och till använder denna metod. Använd inte professionella bilder eller glamour bilder som din profilbild. Även om de kanske är det bästa bilderna du någonsin tagit, är det vanligtvis något som får potentiella dejter att dra sig tillbaka. Många tror att bilder som ser för bra ut är fejkade och i många fall är detta sant. Att använda en mer neutral bild av dig själv fungerar mycket bättre.

Spegelbilder

Något som är mycket populärt idag är personer som tar självpoträtt när man står framför badrumsspegeln eller liknande, Dessvärre blir ofta kvaliteten på dessa bilder dåliga med suddiga bilder som resultat. Sedan ses dessa bilder oftast som barnsliga och omogna. Försök att få en familjemedlem eller vän att ta en bild på dig, som ser så naturlig ut som möjligt utan att du står framför en spegel som ler.

Le – Titta mot kameran

De bästa bilderna du kan ta till din nätdejting profil är bilder som är naturliga, uppriktiga och visar upp dina ansiktsdrag på nära håll. Göm inte dina ögon bakom solglasögon, omge dig inte med massor av människor. Stå inte på ett berg och presentera dig som pricken som man knappt kan se på bilden. Istället ha en närbild där man ser dina ögon, ditt hår och det viktigaste, ditt leende.

Även om du anser att du har dra eller andra skönhetsfläckar som du skulle vilja dölja, gör inte detta. Om någon blir intresserad av dig så vet du att det är just dig som denna person attraheras av och inte en bild av dig där halva ansiktet av dig inte är äkta.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *